iTurism


Inapoi

iTurism este o platform informatica dedicata pensiunilor agroturistice sau hotelurilor si este accesibila atat de pe PC sau Laptop cat si pe tablete sau smartphone-uri.

Sectiunea de: gestiune rezervari, turisti si camere disponibile ofera posibilitatea pentru:

Evidenta completa rezervari, cautare avansata rezervari, adaugare rezervari cu diverse caracteristici, tip masa, optiuni suplimentare (ex: plimbare ATV, calorie, excursii in imprejurimi la obiectivele turistice, etc), gestiune completa turisti, fisa turist cu istoric daune sau bonitate, sistem de fidelizare turisti, administrare numar nelimitat de camera, gestiune tarife generale si pe fiecare rezervare in parte, calendar ocupare camere, verificare disponibilitate camere in timp real, vizualizare istoric ocupari pe camera, adaugare si gestiune cereri de oferta / rezervari provizorii, inregistrare si evidenta achitare avans, gestiunea incasarilor din restaurant (sala de mese).

Sectiunea de: gestiune bar/bucatarie pensiune/hotel ofera posibilitatea pentru:

Accesul rapid la adaugarea/modifcarea/stergerea tuturor produselor/serviciilor/meniurilor comercializate, tine evidenta stocului pentru produsele de la bar/bucatarie, listarea meniurilor (bar, bucatarie) respectiv a stocului existent la bar, listarea notei de plata personalizata, permite adaugarea cazarii pe nota de plata, a consumatiei clientilor cazati pe facture de cazare sau listare separata a acesteia, notele de plata vor contine datele pensiunii/hotelului dumneavoastra.

Modul de facturare ofera posibilitatea pentru:

Facturare client (facturi proforme si facturi fiscal, chitante), rapoarte zilnice, lunare, semetriale, anuale, inregistrare si evidenta furnizori, planificari incasari si planificare plati.

Sectiunea de statistici, rapoarte si grafice ofera:

Rapoarte de grafice pentru gradul de ocupare a tuturor camerelor, grafic utilizare camera, grafice rezervari, statistici financiare, statistici diverse, generare raport zilnic incasari / plati, Cash Flow.

Sectiunea de actiuni de facut (memento-uri):

Genereaza alerte automate pe email cu privire la evenimentele inregistrate (rezervari, incasari prognozate, plati planificate, cash flow negativ, etc)

Pentru detalii suplimentare si activarea unui cont demo va rugam sa luati legatura cu noi la email: contact@nqc.ro